Kom naar de 
open avond

Donderdag 14 februari
van 16.30 uur tot 20.30 uur

Welkom bij Gilde Instituut voor Veiligheid

Jij kunt zo bij de Avengers of een ander superheldenteam. Jij hebt ogen in je rug en voelt haarfijn aan wanneer een situatie niet pluis is. Dat niet alleen. Je bent fysiek in topvorm en wil graag een bijdrage leveren aan de veiligheid van onze samenleving. Bijvoorbeeld als beveiliger of bij Defensie!

Onze locaties

In Roermond vind je het Gilde Instituut voor Veiligheid. Een mooie locatie met veel medestudenten. Ben jij benieuwd wat Roermond jou te bieden heeft?

Kom meelopen

Wil jij erachter komen of dit jouw school is? Kom meelopen!

Kies jouw studie

Bij Gilde Instituut voor Veiligheid leer jij hoe jij jouw steentje bijdraagt om de wereld een stukje mooier te maken. Met jouw rechtvaardigheidsgevoel maak jij zelf al de keuze tussen goed en fout. Wij helpen je op weg om anderen ook een stukje beter te maken. 

Online studiekeuzetest?

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Of heb je wel een idee, maar zoek je nét even die bevestiging? Doe dan de online Studiekeuzetest op onze website.

Speeddate met een loopbaanadviseur

Dat lijkt vreemd maar dat is het niet. In een kwartiertje word je al een heel eind op weg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze. Je vervolgopleiding!

Meld je hier aan voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs.

Topopleiding

Elk jaar beoordeelt de Keuzegids mbo alle opleidingen in het land. De beste krijgen een kwaliteitszegel en mogen

zich Top-opleiding noemen. We zijn super trots dat de opleidingen Aankomend Medewerker Grondoptreden, Aankomend Onderofficier Grondoptreden, Allround Militair Medewerker Genie dit zegel mogen dragen.

Kies verstandig? Gebruik de studiekeuze checklist